Geslaagd zomerworkshop - it's all about digital PR

25 June 2015

Het PR- en reputatiemanagementvakgebied is in een stroomversnelling gekomen door de digitale ontwikkeling. We worden steeds meer geconfronteerd met een verbreding en herdefiniëring van ons vak. Maar één ding is duidelijk: het PR-vak ontwikkelt zó snel dat er voor jou als PR professional vele nieuwe kansen optimaal benut kunnen worden! 

22 juni organiseerden wij daarom in samenwerking met vakpartners de zomerworkshop "it's all about digital PR". Hierbij gingen we in op de onderwerpen brandjournalism, newsjacking en influencermarketing en het raakvlak daarvan met het PR vak. Tot slot werden ook de (nieuwe) mogelijkheden van brandmonitoring toegelicht. 

Sprekers

Marcel Olislagers - PRDESQ

Marcel Olislagers, founder van PRDESQ, gaf een overview van de belangrijkste ontwikkelingen die het PR vak hebben geraakt de afgelopen jaren. Bekijk hier zijn presentatie:

 

 

Arnold Vonk & Joep van Zijl - De Nieuwsmakers

Arnold Vonk en Joep van Zijl van De Nieuwsmakers belichtten het belang van brandjournalism voor PR bureaus. Met interessante praktijkcases lieten zij inzien hoe het schrijven van persberichten anders (en beter!) kan. 

Gert Jan Bos - BeSocialOnline  

Gert Jan Bos van BeSocialOnline ging verder in op het belang van effectieve monitoring, uitgelegd aan de hand van een mooi succesverhaal.
 

Een leuke goep deelnemers zorgde voor een leuke interactie en wisselwerking! 

Benieuwd naar de komende seminars/workshops van PRDESQ? In onze maandelijkse nieuwsbrief maken we ze bekend. 

Company Information

PRDESQ
B2 - Learn Tower A
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam