PERSBERICHT - PR tool PRDESQ maakt offline media monitoren mogelijk

15 December 2014

Amsterdam, 16-12-2014 Vanaf vandaag is Blendle geïntegreerd in het brand monitoring gedeelte van de PR tool PRDESQ. Hierdoor is het mogelijk om berichten uit de beste kranten en tijdschriften van Nederland online te monitoren.


Artikelen van Blendle integraal in brand monitoring

Met de integratie van Blendle speelt PRDESQ in op de behoefte om naast online media, ook offline media te kunnen monitoren. De Brand monitoring tool van PRDESQ monitorde al social media, blogs, nieuws- en forumberichten. Vanaf vandaag zijn ook de berichten uit Blendle hierin terug te vinden.

De nieuws- en tijdschriftartikelen worden net als de andere media gemonitord op vooraf aangegeven zoekwoorden. Berichten die een zoekwoord bevatten, worden in het brand monitoring gedeelte opgenomen. Een specifieke filter maakt het mogelijk om ook alleen de Blendle resultaten weer te geven. Meer informatie over de integratie is te lezen in de blog 'Integratie Blendle, wat is er nieuw?'.

Belang van monitoring voor bedrijven en communicatieprofessionals

De monitoring tool van PRDESQ bevat dagelijks een overzicht van honderden nieuwsbronnen, waardoor PR- en communicatieprofessionals in één oogopslag op de hoogte zijn van alle media-aandacht over hun merk, organisatie of branche. Zo kan er gekeken worden of publicaties die via de persberichten engine of de newsroom-optie van PRDESQ zijn verstuurd, ook daadwerkelijk zijn opgepakt en door wie.

Toonaangevende PR tool voor effectief managen van PR campagnes

PRDESQ is een all-in-one PR- en communicatietool die inspeelt op PR en communicatie anno nu. Het brand monitoring gedeelte van PRDESQ is één van de vier hoofdfactoren binnen de PR tool.

Naast 'monitoren' spelen ook de factoren 'publiceren' (persberichten, newsroom), 'social CRM' (influencer marketing) en 'rapporteren' (analytics integratie) een rol binnen de tool. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een gratis 30 daagse trial starten via: dashboard.prdesq.com/register.

Company Information

PRDESQ
B2 - Learn Tower A
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam